Pengumuman Rasmi

Go down

Pengumuman Rasmi

Post by Admin on Tue Jan 05, 2010 8:56 am

Disebabkan payah untuk berbincang secara betul untuk PITA neh. maka forum neh dibuat.
law dia mudah je.

1. respect each other
2. belajar sama-sama. bukan outsource. bukan plagiat. bukan main belakang.
3. kalau boleh abaikan identiti sebenar. jadilah forumer bijak.
4. bahagian blog bawah tu under testing. so sapa2 yang nak mencuba bawah tu try je la. nak link ke blog korang pun tarak hal punya.
5. mungkin blog ni pun tak kekal mana. sebab act hafriz ada blog lain dah. tapi ada masalah teknikal.kita guna mana yang sesuai.

so untuk masa ni. selamat buat pita

Admin
Admin

Posts : 6
Join date : 2010-01-05
Location : Somewhere at the MySQL Cluster

View user profile http://pita.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum